logo


Öntözőrendszerek

BT-nk vállalja öntözőrendszerek telepítését, karbantartását.
Ezen az oldalon a torologo öntözőrendszer részeivel ismerkedhet meg, melyhez az anyagokat a T-Markt Logisztikai KFT engedéllyével használtuk fel.Miért szükséges Önnek egy öntözőrendszer a kertjébe?

Talán eddig úgy gondolta, hogy egy öntözőrendszer túl nagy kiadás, vagy éppenséggel luxus dolog. Ennek épp az ellenkezője igaz! Hisz egy jól megtervezett és kivitelezett rendszer leveszi az Ön válláról a gondot és előbb-utóbb megtérül. Akár kicsi, akár nagy udvarról van szó, érdemes befektetnie! Nyaranként unja már az állandó locsolgatást? Ha vakációzni mennek, kínos már a szomszédot vagy anyósát megkérni, hogy locsolja az udvart meg a virágokat?
Nem beszélve arról, hogy egy öntözőrendszer precízen, pontosan végzi a dolgát, egyenletesen öntöz, s fúrt kút esetén (szivattyúval) a legnagyobb melegben, vízkorlátozás esetén is öntözi kertjét, udvarát, akár éjszaka is.
Gondolkodjon a dolgon, kérjen árajánlatot! Írja le elképzelését, küldjön képet az udvarról, kertről, s mi válaszolnuk, vagy akár személyesen a helyszínen felmérjük az igényeket és a lehetőségeket.

A telepítés menete:

1. A munka első fázisa a megtervezés. Mit szükséges öntözni, hová kell a vizet elvezetni, hány szórási pontra van szükség. A föld alatt csővezeték szállítja a vizet a szórófejekhez, ennek megtervezése, lefektetése a legfontosabb.

szórófej

2. A szórófejek elhelyezése, felszerelése. A fej a víznyomás hatására emelkedik ki a földből. Tehát csak locsoláskor látszik, azon kívül nem zavarja a szép udvar összhatását.:

szórófejki

3. Elektromos időzítő elektronika - levesz vállunkról minden gondot. Beprogramozható a nap, napszak, vízmennyiség stb.

4. Elektromos szelepek: az időzítőtől kapott jel alapján nyitjnak-zárnak, azaz indítják-leállítják a locsolást.

szelepek

5. Egyéb kiegészítők pl. esőkapcsoló: beépítve elkerülhető az esős időszakban történő locsolás. A belsejében lévő nedvszívó korongok jelzik a vezérlő elektronikának az esős ill. száraz időt.

esőkapcsoló

jobboszlop
baloszlop